blogwalking blog yang lawaaaaa comel suma perfect .jeles -.-


assalamualaikum korang .
haaaaaaa tgk title atas tu suma dah tahu kan ?
tadi balik sekolah pegi tesco jap .saje je jalan2 cari makan .haha tak lah pausa okay .jalan jalan cari baju raya adik laki tu kat gene martino .tgk size adik tadak kaler grey .size ayah aku ada ahh ,
woi aufa tukaq topik lak .
ok sambung kay ?
tadi jenguk blog ni .era my twins .blog dia fullamakkkkkkkkkk .so cute .buat aku jeles lagi ada lah .kemarin tgk header lain .harini header diaa.fullamakkkkkkkkkkkk .adaaa camera tuuu .dah aku dok gila camera .heheh .
dia ni mmg pro bab bab edit blog ni .aku punya header dia yg buatkan .heheh thanks sayanggg ~
ok smbung .lawa tak wehhhh header dia punyaa ?lawa kan ?lain kan ?dia punya blog pon comel simple je .igt nak buat mcmtulah .simple je kan ?haaaaaaaaaa .tiru pulakk afa ni .era kata  .hahahha .lain sikit jeee .takleh lawan eraa .eraaaa pandai g pada afaa .hhehe .k lahhhhh .thanks k ?
ohh yaaa nak tgk mana header camera yang lawa tu ?haa ni mai nak tunjuk sikitttt .mintak 20 sen . :)
nampak tu cantik kan ?haaaaa tak caya sgtttt .dg aku suka pink kalerr !

haaa follow lah dieee .kenal2 ngan diee .haha mandai lah akuuuuu .dia baik wehh .sires baik .hati dia ikhlas tolong orang .die suke lah tolong aku .rasa mcm bnyak susakan dia weh .hehe .sorry eraaa :(

1 comments:

Boo said...

apala afa niee ..
tak post pon kat wall cakap pasal blog era , nie pun era teringat nak BW .. blog afa pun dah lawa la sayangg ... manada afa susahkan era punn :]