alhamdulillah :)



hi there people !
alhamdulillah .syukur kepada Allah .
tgk pada title pon mungkin ada org yang agak2 dah .
dan ada org tertanya2 #buat mcam readers ramai ..HAHA
elehhhh pasal cintaaa laa apa lg .alhamdulillah .
fikri dah boleh terima aku weh .serius aku tak tipu .
semalam dia contact aku .syukur gila ya rabbi sampai tak terkata .
heheheheh .semalam snggup tidoq lewat bergayut dgn superman lah .hikhok .smpai ckp pon silap silap .yalahhh mamai laaa .
nak tau cena leh contact leh bebaik ?
ok mcmni .
mulamula tu aku baru ja lepas mandi .hikhokkk .
pastuu kan dah pakai baju pa sumaaa .baru check hp nak tgk b3 habis ke tak .
al maklomlah sehari tak msg sapa2 mana habis pon b3 .hehe
pastu tgk tgk superman :) missed call .
ohmaiii :) aku mimpi ka apakah ahh ?hihi .
takkk aku tak mimpiiii betul punyaaa .heheh
dan nak try hantaq msg tapi takut kena tambah lagi seminggu macam apa yg aku kataa .
tup tup dia kol .cepat cepatt angkat .dia nak bebaik ngan aku wehh .
alhamdulillah kemarin rasa mcm baru bukak buku baru kot .macam baru berkenalan .
hehhehehe suka gilaaaaa .ok aku gilaaaa .aku gila ngan dia lahh .
las las balik tesco terus msg pakai digi koling2 diaa smpai tinggai 4 rgt .
see macam tak cakap lamaaaa .sellalu kolkol nangis2 marah .ni takkk bergelak tawa ,tya apa dah buat ,masa tak contact .
weh serious rasa mcm baru kenalan .hikhok .
padahal hati ni hanya Allah saja yg tahu .
syukur sangat superman boleh accept aku .syukur ssgt dia cakap nak bukak buku baru nak buat muka buku baru .semua baruuuu .hepy sgt sgt tauu .weh aku sayang hang sampai nak mati tau .hang jangan buat sampai ada org lain amik dari aku tau weh superman :) iloveyou

nak tahu siapa superman aku hah ?


ni diaa supermann .hensem ritee ?hensemmm gilossss .aku syg dia tau sampai nak mati .
jangan amik tau superman akuu .aku dapattt tauu siap kauuu aku cincang cincang taukk longkang .urghh

err actually nak cita panjang lagi tapi adik giant aku kalut lahhh .
heheh baru lepas tgk barbie .jyeah my favourite cartoon .ada tadi kat cartoon network .sorry dah habis baru gitau .kbyeee I Love You Superman muahmuah <3 


2 comments:

IFA Athirah said...

kire hng superwoman la?haha

afamonster said...

lebih kurang lahhh :)