takdah bahan tapi nak jugak post nak jugak :/



boringgggggggggggggggggggggg 
ah boring weh
weh boringggg
lagi lagi aku takdak bahan nak post yalah 
cuti cutii ni selalu jugak online .
tapiiiiiiii
tapiiiiiiii aku aku takdak bahan takdak idea .
kdang time nak tidoq tu kan kan .
ada lah idea dtg pastu cakap lam hati kata nak post pasal tulah pagi esok 
bila online jaa bukak facebook bukak blog 
lesappppppp lenyappppppp hapusssssss .
haha merepek .
serious lah boring .
rumah takdak sapa adik hilang pi umah makngah .
mama baby pi mana pi beli nasik ka ?awat lama ngat ?dah la lapaq .eh pi kilang kot .
eh tapi tak breakfast lagi .eh tautau lah .cepat kit balik lapaq ni .
ayah ?ohh ayah macam biasaaaaa .naik basikal gunung jerai tinggi awan nano kesayangan dia leetuee .
cuti cuti ni situ ja kot dia selalu dok pi .taktaulah nak kata .
hehe .

weh tadi kan boringgggggggg .sooo aku blogwalking blog blog yang aku selalu jengukss ni .nak tgokk ?
aku tertarik ngan minah comel sorang dia .dia ni memang pantang nampak camera .hehe
dari pandangan aku dalam blog dia dalam fb dia lah .
dia comel .geram aku tgok .
and this is salah satu post yang aku rasa aku pon setuju .and sebelum ni aku pon ada pernah buat macam apa yang dia kata ?
nak tau apa yang dia kata ?
nak nak ?










2 comments:

farah said...

aufaaaaaaa!
hahahahhaha terkejut makkkk tengok blog kita ada dekat blog awakkk.
k TERKEJUT DAN TERHARU tak pernah dapat this kind of appreciation.
first time orang buat macam ni dekat kita ni. sedihh dan terharu. hahahha.
thank you aufa comelllll! :3

AUFA ♥ said...

hehehe .lalala comell .biasa jalah niii .