new template ! hikhok



hye people !
okay harini bukak blog aku dah baru kan ?semua baru kan kan ?oyeah #okay buat mcm ramai readers la kononnya ken ?
haha .okay sambung .dah tgk gamba tu ?okay latest u ols ,aku tgkap selepas balik kenduri cukur jambul jiran sebelah ha .
nama pon jiran sebelah .nama pon majlis cukur jambul .alamak .simple jela .tapi look cute rite ?#aha kau jgn nak perasan boleh tak minah ?
hahha alaaa perasan sendiri apa salah ?huahua
ehhh dah lama tak pakai tudung ikan bawal masak cili hitam kan ?#okay merapu 
hahahha mentang2 tudung kau hitam masak cili hitam ken ?kot la masak kicap ke .hehe
woiiiiiiii sudah laaaaaaa .hahahha sambung balik .blog baru .template baru .semua baru lah header kirikanaatasbawah kau tukaq eh aufa .kemain eh kau .padahal update pon kura2 laju lagi kan ?haha
kau jgn jeles nyah .lawa kan ?nak tahu siapa buatkan ?#hah gtau cepat gtau cepat
ala ofcourse la bukan aku .ni ha yg dulu aku ada penah ckp ngan korang .namanyaaaaaaaaa nurul fazirah .blog dia lagi lawa pada aku .ala mana boleh kalah tuan an ?tapi aku mmg sgt sgt sgt puas hati sbb dulu aku mana update sgt asyik tukaq header and tmplate aku yg buruk walaupun pink kaler .kononnya nak la gegirl kan ?padahal hampeh .sapa taknak jenguk blog aku en ?ha amik kau afa !
hahahha .tapi sekarang aku dah excited tau .fb takan online lama lama menunngu org IM aku #hahha muhung
takkan tggu reply komen kawan #haha bohong kawan kau dah tade nyah .
okay mcm nilah .disebabkan hal hal tertentu .kenangan pon bnyak sgt ngan facebook tu ha.
so ,aku malas nak online lgpon fb tu buang masa je #cewah dalam hati berat sgt
hahahha .alaaaaaa tapayah la layan facebook sgt .kwn pon mana ada dah ha.
online je just check noti pastu off okay ?
but fron today .online jeeee bukak je pc terus on blog okay ?haa kau cite je masalah senang suka duka nangis marah jerit gelak ketawa kau sume kat blog pink kau eh afa ?ha nak camtu kak ?
okayokay nak nak tapi bagi singgit #kau jgn nak gedik boleh tak aufa ?penumbuk ade lah .

eh kau aufa banyak cakap ken ?dah dah .esok2 pulak .ni blog yang aku cakap tadi tu .die baik sgttt .thanks eraaaa . nak amik sini .okay japgi nak g pasar malam .yeyeahhh yeyeah nak beli potato spring yeyeyah !#gedik sgt kau

2 comments:

akuiwana said...

tu aufa ka???sumpah lain sgt muka!

afamonster said...

kami la kak nora .hehehhee